Winterevenement 2018

De belofte van Ra was scherp en onverwacht. Alles zou beter worden en dat leek even ook zo te zijn. Maar in de val gelokt door Amon en Isis waarde Ra kort daarna rond alsof hij de dood zelf was. Onze dappere rebellen leken even verloren te zijn in de chaos die was ontstaan. Langzaam passeerde de tijd, maar om ieder uur moest het leven terrein geven aan de dood.

De kou van het naderend einde werd steeds meer beknellend. Tot uit onverwachte hoek een helpende hand uitgestoken werd. Door samenwerking, intelligentie en zware strijd wisten de rebellen na veel pijn en moeite Ra weer te bevrijden. De bonzende harten namen langzamer ritme aan, spieren kwamen weer tot rust en even leek de opluchting een plekje te krijgen. Totdat, een bekende stem op de achtergrond sprak…

“….Goed gedaan, nu nog maar twee te gaan….”

Schrijf je nu in!