Fase 3 onderzoek

Wastelanders!

Voor mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek gedaan naar de motivatie om te LARPen bij Fase 3.

Jouw medewerking is erg belangrijk voor mij en je deelname helpt in het bereiken van het schrijven van mijn afstudeerscriptie. Daarnaast hoop ik ook dat de vragenlijst informatie geeft om uiteindelijk Fase 3 LARP nog meer aan te laten sluiten bij jullie behoeften als spelers. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. De verzamelde gegevens worden anoniem verwerkt en geanalyseerd.

Vul je als laatste jouw e-mailadres in, dan maak je kans op gratis deelname aan het volgende Fase 3 LARP evenement.

Wanneer je nog vragen, opmerkingen of moeilijkheden hebt, kunt je contact opnemen met Tom via tom.ramerman@student.nhlstenden.com.

Alvast hartelijk bedankt en hopelijk tot ziens bij het volgende Fase 3 LARP evenement.

Tot in de Wasteland!
Tom

https://www.thesistoolspro.com/survey/enwlk5d10d023bf8b9

of hieronder