Algemene Informatie

Algemene informatie

Bij alle Fase 3 LARP evenementen zullen de onderstaande punten van toepassing zijn. Wil jij goed voorbereid op een evenement komen? Neem deze pagina dan goed door.

Benodigdheden PC:
1. IC slaapspullen als je IC wilt slapen. Een IC tent.
2. Eigen bestek, beker en bord, natuurlijk IC verantwoord.
3. Digitale inschrijving via de website.
4.Je karakterformulier, uitgeprint.*
5. Het kostuum van jouw personage
6. Alle IC verzamelde fysieke representaties! Regel zelf clips voor wapens. Wat betreft componenten kan Fase 3 zelf een hoop regelen, maar het is altijd prettig als je dit zelf meeneemt.
7. OC Slaapspullen
8. Geld voor drinken en hapjes (tapkaarten te krijgen bij de bar) wij stellen het zeer op prijs als je zelf geen drinken of eten meeneemt van thuis.

*Als PC ben je verplicht om je karakterformulier van tevoren op te sturen naar de spelleiding van Fase-3. Dit kan via karakterbeheer@fase3larp.nl

Benodigdheden NPC:
Wat moet je meenemen en moet je aan denken als NPC:

1. Een IC tent (Kan eventueel een OC tent zijn) + slaapspullen.
2. zwarte onderkleding zonder opdruk, eventueel camouflage kleding.
3. Eigen bestek, beker en bord. Natuurlijk IC verantwoord. (Twijfel je hierover, stel gerust vragen)
4. Digitale inschrijving gedaan!
5. Geld voor drinken en hapjes (tapkaarten te krijgen bij de bar) wij stellen het zeer op prijs als je zelf geen drinken of eten meeneemt van thuis.

Eten en drinken:
Graag allemaal IC bestek en bord meenemen! Dat helpt mee in het IC beeld en gevoel maar is natuurlijk ook super milieubewust. Het avondeten voor vrijdag, zaterdag en zondag zit bij de entreeprijs
inbegrepen, net als het ontbijt op zaterdag en zondag.

Dieeteisen, allergieën en andere belangrijke zaken kunnen worden doorgegeven bij de inschrijving. Voor vragen kan je contact opnemen via catering@fase3larp.nl

Voor alle andere vormen van eten en drinken is er een bar aanwezig. Bij de bar wordt gebruik gemaakt van een tabkaartensysteem. Tabkaarten worden verkocht in 5,- 10,- 20,- 30,- en 50,-. Er kan contact betaald worden of via mobiel bankieren een bedrag worden overgemaakt. Openstaande tabkaarten worden naderhand niet uitbetaald, maar verjaren niet.

Slaapgelegenheid:
Pc’s wordt aangeraden IC slaapspullen en tent mee te nemen, je slaapt in IC gebied. Wij zien hierin als Spelleiders de mogelijkheid om nachtspel te bevorderen, en de dreigende sfeer van de setting ook ‘s nachts te laten doorgaan. Spelleiders en NPC’s zullen hun best doen om de setting ook ‘s nachts te laten leven, dus zorg ervoor dat ook jij gedraagt naar de sfeer van de setting en het normale leven van je personage. Soms zal er ook niks gebeuren en kun je misschien rustig slapen, maar dit is een risico wat je neemt.

Mocht het OC problemen opleveren, om midden in de nacht wakker gemaakt te worden (Soms op ruwe wijze) geef dit dan van tevoren aan.

Eigen-en medische verklaring:
Vul het Digitale inschrijfformulier tijdig in en doe dit uiterlijk voor 13 april!
Vul je dit niet op tijd in, dan kunnen we geen rekening met etenswensen of allergieën houden.

Achteraf opruimen:
Na elk evenement moet er natuurlijk opgeruimd worden. Volgens planning zullen we zondag rond 16:00 tijd uit gaan. Het zou fijn zijn als iedere deelnemer na het evenement ook nog een helpt opruimen. Er is altijd wel een klusje voor je en je zou ons als team er heel erg veel mee helpen.

Vragen:
Voor vragen kan je altijd contact opnemen via Facebook of via email.

Fase 3 LARP Contact
Algemeen: info@fase3larp.nl
Karakterbeheer: karakterbeheer@fase3larp.nl
Catering: catering@fase3larp.nl