Fase 3

Fase 3 is een 18+, 24-uurs, live roleplaygroep in een post-apocalyptische horrorsetting. Het verhaal speelt zich af in het jaar 2703. De wereld is dan veranderd in een groot Wasteland met her en der versterkte steden. In de honderd jaar daarvoor heeft de Overheid een aantal gruwelijke experimenten uitgevoerd waardoor de aarde bevolkt wordt door zombies, mutanten en andere gruwelijke wezens. Daarnaast zijn er ook enkele nucleaire oorlogen geweest. De enige veilige plaatsen in de Wasteland zijn de steden van de Overheid. Deze heerst daar met ijzeren vuist.

Het doel van Fase 3 is om de spanning er dag en nacht in te houden en onze spelers continu op hun hoede te laten zijn. In tegenstelling tot veel andere LARP verenigingen speel je bij ons niet als een held, maar als een vrijheidsstrijder. Samen met een groep gelijkgezinden probeer je te overleven in een wereld waarin de Overheid heerst in de steden en hun losgeslagen experimenten de Wasteland overspoelen.

Bereid je voor…

Je bent een Rebel die zich verzet tegen de dictatoriale overheid. Na vele nucleaire oorlogen en vooruitstrevende technologische experimenten is heel Nieuw Aarde uit elkaar getrokken door de aanwezige krachten. In elke poel water en op elk stuk land zijn tekenen van nucleaire vervuiling te vinden. De enige plaatsen waar het veilig is voor mensen zijn de enorme fortsteden van De Overheid.

De Wasteland, waar jij verblijft, wordt geteisterd door zombies en andere mutanten. Er zijn een aantal nederzettingen waar het betrekkelijk veilig is, het is alleen maar afwachten hoe lang dat zo blijft.  Wat je weet over de zombies en de andere mutanten is dat ze gecreëerd zijn door de overheid in een poging om de mensheid te helpen.

Fase 3 speelt zich af op de fictieve wereld Nieuw -Aarde in het jaar 2703.
Het doel van Fase 3 is om de spanning er dag en nacht in te houden en onze deelnemers continu op hun hoede te laten zijn.
Wat Fase 3 uniek maakt is dat je niet als held speelt, maar als een vrijheidsstrijder die samen met een groep gelijkgezinden probeert te overleven in een vernietigde wereld.